Особливості діяльності підприємств м’ясопереробної галузі як об’єкту формування внутрішнього економічного механізму

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський національний економічний університет

Анотація

У статті досліджено основні тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України та визначено нагальні проблеми і особливості її функціонування в сучасних умовах господарювання, що визначають особливий підхід та основні напрямки формування мотиваційної складової внутрішнього економічного механізму м’ясопереробних підприємств.
В статье исследованы основные тенденции развития мясоперерабатывающей отрасли Украины и определены насущные проблемы и особенности ее функционирования в современных условиях хозяйствования определяют особый подход и основные направления формирования мотивационной составляющей внутреннего экономического механизма мясоперерабатывающих предприятий.
This article explores the major trends in the meat-processing industry of Ukraine and determines the urgent problems and peculiarities of its functioning in the contemporary economy, which define the specific approach and main directions of motivational component of internal economic mechanism meat processing plants forming.

Опис

http://vsed.oneu.edu.ua

Бібліографічний опис

Своробович Л. М. Особливості діяльності підприємств м’ясопереробної галузі як об’єкту формування внутрішнього економічного механізму / Л. М. Своробович // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – Вип. 3 (54). – С. 150-157.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються