Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДуранова, Т.А.-
dc.contributor.authorДуранова, Т.А.-
dc.contributor.authorDuranova, T.-
dc.date.accessioned2015-09-16T10:07:30Z-
dc.date.available2015-09-16T10:07:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДуранова Т. А. Визначення конкурентних переваг та оцінка потенціалу конкурентоспроможності олійно-жирових підприємств / Т. А. Дуранова // Науковий вісник Буковинського державного фінансово-економічного університету. Серія: Економічні науки: збірник наукових праць. – 2015. - Вип. 28. - Ч. 3.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3611-
dc.description.abstractУ статті виконано розрахунок оцінки потенціалу конкурентоспроможності десяти провідних олійно-жирових підприємств України на основі матричної моделі дослідження. Визначені конкурентні переваги та інтегральні показники конкурентоспроможності, що надало можливість виявити лідерів та аутсайдерів на ринку олійно-жирової продукції. Проведено порівняння рівня потенціалу конкурентоспроможності підприємств у різні роки та виявлено, які його складові розвинуті краще, а яким слід приділити більше уваги для покращення результату.ru_RU
dc.description.abstractВ статье выполнен расчет оценки потенциала конкурентоспособности десяти ведущих масложировых предприятий Украины на основе матричной модели исследования. Определены конкурентные преимущества и интегральные показатели конкурентоспособности, что позволило выявить лидеров и аутсайдеров на рынке масложировой продукции. Проведено сравнение уровня потенциала конкурентоспособности предприятий в разные годы и выявлено, какие его составляющие развиты лучше, а каким следует уделить больше внимания для улучшения результата.-
dc.description.abstractThe article provides calculations of the assessment of competitiveness capacity of the top ten oil and fat enterprises in Ukraine on the basis of the matrix model of study. Competitive advantage and integral indicators of competitiveness, which revealed the leaders and outsiders at the market of oil and fat products are identified. Comparison of the level of potential competitiveness of enterprises in different years revealed which components are better developed, and which should be paid more attention to in order to improve the result.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherБуковинський державний фінансово-економічний університетru_RU
dc.subjectконкурентні перевагиru_RU
dc.subjectрівень потенціалу конкурентоспроможностіru_RU
dc.subjectолійно-жирові підприємстваru_RU
dc.subjectконкурентные преимуществаru_RU
dc.subjectуровень потенциала конкурентоспособностиru_RU
dc.subjectмасложировые предприятияru_RU
dc.subjectcompetitive advantageru_RU
dc.subjectlevel of potential competitivenessru_RU
dc.subjectoil and fat enterpriseru_RU
dc.titleВизначення конкурентних переваг та оцінка потенціалу конкурентоспроможності олійно-жирових підприємствru_RU
dc.title.alternativeОпределение конкурентных преимуществ и оценка потенциала конкурентоспособности масложировых предприятийru_RU
dc.title.alternativeThe determination of competitive advantages and the assessment of potential competitiveness of oil and fat enterprisesru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.