Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Назва: Influence of external environment on competitive ability of dairy enterprises
Автори: Gamma, T.
Гамма, Т.М.
Гамма, Т.Н.
Дата публікації: 2013
Ключові слова: dairy enterprise competitiveness
integration processes
vertical integration
Короткий огляд (реферат): The paper aims to prove the need for vertical integration of milk processing plants with raw milk producers. It presents the analysis’ results of the environment external influence on the competitiveness of dairy enterprises. Proposed recommendations to provide the effective functioning of the main process units’ dairy industry by creating a dairy’s vertical, which on an equal basis could combine agricultural enterprises and individual households as producers of milk and dairy processing plants of its industrial infrastructure
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gamma.pdf80,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.