Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/374
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorGamma, T.-
dc.contributor.authorГамма, Т.М.-
dc.contributor.authorГамма, Т.Н.-
dc.date.accessioned2013-06-17T08:24:35Z-
dc.date.available2013-06-17T08:24:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/374-
dc.description.abstractThe paper aims to prove the need for vertical integration of milk processing plants with raw milk producers. It presents the analysis’ results of the environment external influence on the competitiveness of dairy enterprises. Proposed recommendations to provide the effective functioning of the main process units’ dairy industry by creating a dairy’s vertical, which on an equal basis could combine agricultural enterprises and individual households as producers of milk and dairy processing plants of its industrial infrastructureru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectdairy enterprise competitivenessru_RU
dc.subjectintegration processesru_RU
dc.subjectvertical integrationru_RU
dc.titleInfluence of external environment on competitive ability of dairy enterprisesru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gamma.pdf80,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.