Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3773
Назва: | Застосування таксономічного аналізу як методу оцінки конкурентоспроможності готельного господарства |
Інші назви: | Применение таксономического анализа как метода оценки конкурентоспособности гостиничного хозяйства The use of taxonomic analysis as a valuation technique of hotel industry competitiveness |
Автори: | Шикіна, О.В. Шикина, О.В. Shykina, O. |
Бібліографічний опис: | Шикіна О. В. Застосування таксономічного аналізу як методу оцінки конкурентоспроможності готельного господарства / О. В. Шикіна // Perspective economic and management issues: collection of scientific articles. - Austria: "East West" Association For Advanced Studies and Higher Education GmbH, 2015. - P. 429-434. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | "East West" Association For Advanced Studies and Higher Education GmbH, Vienna, Austria |
Ключові слова: | таксономічний аналіз об’єднана таксономія таксономический анализ объединенная таксономия taxonomic analysis united taxonomy |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто застосування таксономічного аналізу як методу оцінки конкурентоспроможності готельного господарства. Дається порівняння трьох видів таксономічного аналізу та різних підходів до їх проведення. В статье рассмотрено применение таксономического анализа как метода оценки конкурентоспособности гостиничного хозяйства. Дается сравнение трех видов таксономического анализа и различных подходов к их проведению. The article says about the use of taxonomic analysis as a valuation technique of hotel industry competitiveness. Given comparison of the three kinds of taxonomic analysis and different approaches to their implementation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3773 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Застосування таксономічного аналізу як методу оцінки конкурентоспроможності готельного господарства.pdf | 535,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.