Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/379
Назва: Алгоритм оцінки складових конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Автори: Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
Дата публікації: 2013
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано основні методи оцінки складових конку-рентоспроможності підприємств. Розроблена структурно-логічна схема оцінки організаційно-економічних складових конкурентоспроможності підприємства з використанням економіко-статистичних методів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/379
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гамма Т. М., Молла М. Г..pdf147,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.