Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3793
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГамма, Т.М.-
dc.contributor.authorГамма, Т.Н.-
dc.contributor.authorGamma, T.-
dc.date.accessioned2015-10-21T12:41:50Z-
dc.date.available2015-10-21T12:41:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГамма Т. М. Критерії оцінки ефективності інтеграційних процесів у харчовій промисловості / Т. М. Гамма, О. М. Терещенко // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. Серія: Економічні науки. – 2015. – № 3 (80). – С. 181-193.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3793-
dc.description.abstractВ сучасних умовах розвиток інтеграційних процесів в будь – якій галузі народного господарства неможливий без оцінювання їх впливу на ефективність функціонування суб’єктів інтеграції та добробут суспільства. Стаття присвячена проблемі обґрунтованого вибору критеріїв і показників оцінки ефективності інтеграційних процесів для підприємств харчової промисловості. Проблему ефективності інтеграційних процесів було розглянуто спочатку в її загальному значенні, а потім у специфічних визначеннях. Запропоновано методичну основу визначення ефекту від інтеграційних процесів підприємств харчової промисловості на основі комплексного підходу, що враховує аспекти його прояву на різних рівнях: на рівні окремого елемента інтеграційного процесу, на корпоративному та суспільному рівнях. Представлено узагальнююче формулювання критерію ефективності інтеграційних процесів.ru_RU
dc.description.abstractВ современных условиях развитие интеграционных процессов в какой - либо отрасли народного хозяйства невозможно без оценки их влияния на эффективность функционирования субъектов интеграции и благосостояние общества. Статья посвящена проблеме обоснованного выбора критериев и показателей оценки эффективности интеграционных процессов для предприятий пищевой промышленности. Проблему эффективности интеграционных процессов было рассмотрено сначала в ее общем смысле, а затем в специфических определениях. Предложена методическая основа определения эффекта от интеграционных процессов предприятий пищевой промышленности на основе комплексного подхода, учитывающего аспекты его проявления на различных уровнях: на уровне отдельного элемента интеграционного процесса, на корпоративном и общественном уровнях. Представлена обобщающая формулировка критерия эффективности интеграционных процессов.-
dc.description.abstractIn modern conditions the integration processes’ development in all sectors of the economy is impossible without evaluation of their impact on the efficiency of the business integration and welfare of society. The article deals with the well-grounded choice of criteria and indicators for evaluating the effectiveness of the integration processes for the food industry. The problem of the integration processes efficiency was considered initially in its general sense, and in specific definitions. The methodical basis for determining the effect of the integration processes of the food industry through an multipurpose approach were proposed and took into account aspects of its exertions at different levels: at the level of an individual element of the integration process, the corporate and community levels. The generalizing formulation of the criterion of integration processes efficiency was made.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherУкраїнський державний університет фінансів та міжнародної торгівліru_RU
dc.subjectекономічна ефективністьru_RU
dc.subjectкритерії оцінювання ефективностіru_RU
dc.subjectінтеграційні процесиru_RU
dc.subjectвертикальна інтеграціяru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectАПКru_RU
dc.subjectэкономическая эффективностьru_RU
dc.subjectкритерии оценки эффективностиru_RU
dc.subjectинтеграционные процессыru_RU
dc.subjectвертикальная интеграцияru_RU
dc.subjectпищевая промышленностьru_RU
dc.subjectАПКru_RU
dc.subjecteconomic efficiencyru_RU
dc.subjectevaluation criteria of efficiencyru_RU
dc.subjectintegration processesru_RU
dc.subjectvertical integrationru_RU
dc.subjectfood processingru_RU
dc.subjectagricultural businessru_RU
dc.titleКритерії оцінки економічної ефективності інтеграційних процесів у харчовій промисловостіru_RU
dc.title.alternativeКритерии оценки экономической эффективности интеграционных процессов в пищевой промышленностиru_RU
dc.title.alternativeEconomic efficiency evaluation criteria of the integration processes in the food industryru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.