Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМолла, М.Г.-
dc.contributor.authorМолла, М.Г.-
dc.contributor.authorMolla, M.-
dc.date.accessioned2013-06-17T09:02:27Z-
dc.date.available2013-06-17T09:02:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/379-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано основні методи оцінки складових конку-рентоспроможності підприємств. Розроблена структурно-логічна схема оцінки організаційно-економічних складових конкурентоспроможності підприємства з використанням економіко-статистичних методів.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.titleАлгоритм оцінки складових конкурентоспроможності молокопереробних підприємствru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гамма Т. М., Молла М. Г..pdf147,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.