Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3855
Назва: Энергия солнца как фактор производства
Інші назви: Енергія сонця як фактор виробництва
As the sun factor energy production
Автори: Тащеев, Ю.В.
Тащеєв, Ю.В.
Tascheev, Y.
Бібліографічний опис: Тащеев Ю. В. Энергия солнца как фактор производства / Ю. В. Тащеев // Матеріали третьої міжнар. науково-практ. конфе., «Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики» (18-19 вересня 2014 р.). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 156–157.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: энергия солнца
затраты предприятий
факторы производства
себестоимость продукции
енергія сонця
витрати підприємств
фактори виробництва
собівартість продукції
solar energy
the cost of enterprises
factors of production
production costs
Короткий огляд (реферат): С точки зрения исторически сложившейся научной парадигмы, энергоресурс для предприятий, не входящих в состав энергетического комплекса, считается ресурсом, приобретённым со стороны. Этот ресурс, в данном случае, относят к затратам предприятия, включают в себестоимость продукции, а в бухгалтерском, хозяйственном и налоговом учёте относят и классифицируют его в соответствии с общепринятыми правилами. На тех предприятиях, на которых будет преобразовываться солнечная энергия, в электроэнергию, используя солнечную электроэнергетику, энергия солнца, в производственной цепочке, на данных предприятиях, будет выступать в качестве фактора производства.
З погляду історично сформованої наукової парадигми, енергоресурс для підприємств, що не входять до складу енергетичного комплексу, вважається ресурсом, придбаним з боку. Цей ресурс, в даному випадку, відносять до витрат підприємства, включають до собівартості продукції, а в бухгалтерському, господарському та податковому обліку відносять і класифікують його відповідно до загальноприйнятих правил. На тих підприємствах, на яких буде перетворюватися сонячна енергія, в електроенергію, використовуючи сонячну електроенергетику, енергія сонця, у виробничому ланцюжку, на даних підприємствах, буде виступати в якості фактора виробництва.
From the standpoint of historical scientific paradigm, energy resource for companies not included in the energy sector, it is considered a resource acquired from the side. This resource, in this case, refer to the company's costs include the cost of production, and in accounting, business and tax accounting relate and classify it in accordance with the generally accepted rules. In those enterprises, which will convert solar energy into electricity, using solar electricity, solar energy, in the production chain for these enterprises, will act as a factor of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3855
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Энергия солнца как фактор производства.pdf75,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.