Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3871
Назва: | Роль персонала в обеспечении качества гостиничных услуг |
Інші назви: | Роль персоналу в забезпеченні якості готельних послуг The role of staff in ensuring the quality of hotel services |
Автори: | Нездойминов, С.Г. Нездоймінов, С.Г. Nezdoyminov, S. |
Бібліографічний опис: | Нездойминов С. Г. Роль персонала в обеспечении качества гостиничных услуг / С. Г. Нездойминов, А. В. Бурдияк // Економіка, управління, фінанси: теорія і практика. Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Вінниця, 9-10 жовтня 2015 року). – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2015. –С. 31–34. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Видавничий дім «Гельветика» |
Ключові слова: | качество гостиничных услуг персонал гостиница управление качеством обслуживания якість готельних послуг персонал готель управління якістю обслуговування the quality of hotel services personnel hotel service quality management |
Короткий огляд (реферат): | В статье определены основные направления повышения роли персонала в обеспечении качества гостиничных услуг, предложены меры по формированию стратегий развития предприятий сферы гостиничного хозяйства. У статті визначено основні напрями підвищення ролі персоналу в забезпеченні якості готельних послуг, запропановано заходи щодо формування стратегій розвитку підприємств сфери готельного господарства. In the article identified the main directions of improving the staff's role in ensuring the quality of hotel services, proposed measures for the formation of enterprise development strategies the scope of the hotel industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3871 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Роль персонала в обеспечении качества гостиничных услуг.pdf | 307,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.