Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Назва: | Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises |
Інші назви: | Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий |
Автори: | Молла, М.Г. Молла, М.Г. Molla, M. |
Бібліографічний опис: | Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften |
Ключові слова: | quality competition dairy industry якість конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль |
Короткий огляд (реферат): | Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises.pdf | 82,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.