Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Назва: Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
Інші назви: Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий
Автори: Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
Бібліографічний опис: Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64.
Дата публікації: 2013
Видавництво: University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften
Ключові слова: quality
competition
dairy industry
якість
конкуренція
молокопереробна галузь
качество
конкуренция
молокоперерабатывающая отрасль
Короткий огляд (реферат): Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises.pdf82,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.