Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Title: Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
Other Titles: Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий
Authors: Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
Citation: Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64.
Issue Date: 2013
Publisher: University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften
Keywords: quality
competition
dairy industry
якість
конкуренція
молокопереробна галузь
качество
конкуренция
молокоперерабатывающая отрасль
Abstract: Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises.pdf82,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.