Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Title: | Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises |
Other Titles: | Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий |
Authors: | Молла, М.Г. Молла, М.Г. Molla, M. |
Citation: | Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften |
Keywords: | quality competition dairy industry якість конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль |
Abstract: | Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877 |
Appears in Collections: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises.pdf | 82,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.