Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молла, М.Г. | - |
dc.contributor.author | Молла, М.Г. | - |
dc.contributor.author | Molla, M. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-26T09:03:26Z | - |
dc.date.available | 2015-10-26T09:03:26Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Molla M. Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises / M. Molla // Economics of enterprise: modern challenges in theory and practice: thesis of the IInd International Conference hold at the Odessa National Economic University (September 26-27, 2013). – 2013. – P. 63-64. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3877 | - |
dc.description.abstract | Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. | ru_RU |
dc.description.abstract | В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. | - |
dc.description.abstract | В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. | - |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften | ru_RU |
dc.subject | quality | ru_RU |
dc.subject | competition | ru_RU |
dc.subject | dairy industry | ru_RU |
dc.subject | якість | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | молокопереробна галузь | ru_RU |
dc.subject | качество | ru_RU |
dc.subject | конкуренция | ru_RU |
dc.subject | молокоперерабатывающая отрасль | ru_RU |
dc.title | Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises | ru_RU |
dc.title.alternative | Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств | ru_RU |
dc.title.alternative | Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises.pdf | 82,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.