Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
Назва: | Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств |
Інші назви: | Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises |
Автори: | Молла, М.Г. Молла, М.Г. Molla, M. |
Бібліографічний опис: | Молла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Атлант |
Ключові слова: | якість конкуренція молокопереробна галузь качество конкуренция молокоперерабатывающая отрасль quality competition dairy industry |
Короткий огляд (реферат): | В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві. В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии. Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств.pdf | 142,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.