Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
Назва: Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Інші назви: Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
Автори: Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
Бібліографічний опис: Молла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Атлант
Ключові слова: якість
конкуренція
молокопереробна галузь
качество
конкуренция
молокоперерабатывающая отрасль
quality
competition
dairy industry
Короткий огляд (реферат): В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.
Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.