Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
Title: Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Other Titles: Качество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий
Quality as a component of competitiveness of dairy enterprises
Authors: Молла, М.Г.
Молла, М.Г.
Molla, M.
Citation: Молла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55.
Issue Date: 2013
Publisher: Атлант
Keywords: якість
конкуренція
молокопереробна галузь
качество
конкуренция
молокоперерабатывающая отрасль
quality
competition
dairy industry
Abstract: В тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.
В тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.
Quality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.