Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМолла, М.Г.-
dc.contributor.authorМолла, М.Г.-
dc.contributor.authorMolla, M.-
dc.date.accessioned2015-10-26T09:06:51Z-
dc.date.available2015-10-26T09:06:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМолла М. Г. Якість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємств / М. Г. Молла // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 53-55.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3878-
dc.description.abstractВ тезах досліджується процес контролю якості молочної продукції на підприємстві.ru_RU
dc.description.abstractВ тезисах исследуется процесс контроля качества молочной продукции на предприятии.-
dc.description.abstractQuality control of dairy products at enterprises was explored in the theses.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherАтлантru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectмолокопереробна галузьru_RU
dc.subjectкачествоru_RU
dc.subjectконкуренцияru_RU
dc.subjectмолокоперерабатывающая отрасльru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectcompetitionru_RU
dc.subjectdairy industryru_RU
dc.titleЯкість як складова конкурентоспроможності молокопереробних підприємствru_RU
dc.title.alternativeКачество как составляющая конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятийru_RU
dc.title.alternativeQuality as a component of competitiveness of dairy enterprisesru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.