Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України

Анотація

В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.

Опис

Бібліографічний опис

Телешевська С. М. Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України / С. М. Телешевська // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 55-57.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються