Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881
Назва: Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України
Інші назви: Перспективы повышения качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины
Perspectives for the quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
Автори: Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
Teleshevska, S.
Бібліографічний опис: Телешевська С. М. Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України / С. М. Телешевська // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 55-57.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Атлант
Ключові слова: сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
sustainable development
industrial enterprises
baking industry
Короткий огляд (реферат): В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.