Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881
Title: | Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України |
Other Titles: | Перспективы повышения качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины Perspectives for the quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine |
Authors: | Телешевська, С.М. Телешевская, С.М. Teleshevska, S. |
Citation: | Телешевська С. М. Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України / С. М. Телешевська // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 55-57. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Атлант |
Keywords: | сталий розвиток промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность sustainable development industrial enterprises baking industry |
Abstract: | В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах. В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881 |
Appears in Collections: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України.pdf | 131,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.