Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТелешевська, С.М.-
dc.contributor.authorТелешевская, С.М.-
dc.contributor.authorTeleshevska, S.-
dc.date.accessioned2015-10-26T09:23:03Z-
dc.date.available2015-10-26T09:23:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТелешевська С. М. Перспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України / С. М. Телешевська // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 26-27 вересня 2013 року). – Одеса: Атлант, 2013. – С. 55-57.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3881-
dc.description.abstractВ тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.ru_RU
dc.description.abstractВ тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.-
dc.description.abstractIn the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherАтлантru_RU
dc.subjectсталий розвитокru_RU
dc.subjectпромислові підприємстваru_RU
dc.subjectхлібопекарська промисловістьru_RU
dc.subjectустойчивое развитиеru_RU
dc.subjectпромышленные предприятияru_RU
dc.subjectхлебопекарная промышленностьru_RU
dc.subjectsustainable developmentru_RU
dc.subjectindustrial enterprisesru_RU
dc.subjectbaking industryru_RU
dc.titleПерспективи підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств Україниru_RU
dc.title.alternativeПерспективы повышения качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украиныru_RU
dc.title.alternativePerspectives for the quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraineru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.