Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
Назва: Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції
Інші назви: Повышение уровня устойчивого развития хлебопекарных предприятий путем улучшения качества продукции
Increasing the level of sustainable development of the baking enterprises by improving the quality of products
Автори: Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
Teleshevska, S.
Бібліографічний опис: Телешевська С. М. Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції / С. М. Телешевська, Є. Б. Мельник // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18-19 вересня 2014 року). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 22-23.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Атлант
Ключові слова: сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
sustainable development
industrial enterprises
baking industry
Короткий огляд (реферат): В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.