Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
Title: | Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції |
Other Titles: | Повышение уровня устойчивого развития хлебопекарных предприятий путем улучшения качества продукции Increasing the level of sustainable development of the baking enterprises by improving the quality of products |
Authors: | Телешевська, С.М. Телешевская, С.М. Teleshevska, S. |
Citation: | Телешевська С. М. Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції / С. М. Телешевська, Є. Б. Мельник // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18-19 вересня 2014 року). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 22-23. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Атлант |
Keywords: | сталий розвиток промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность sustainable development industrial enterprises baking industry |
Abstract: | В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах. В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882 |
Appears in Collections: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції.pdf | 116,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.