Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
Title: Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції
Other Titles: Повышение уровня устойчивого развития хлебопекарных предприятий путем улучшения качества продукции
Increasing the level of sustainable development of the baking enterprises by improving the quality of products
Authors: Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
Teleshevska, S.
Citation: Телешевська С. М. Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції / С. М. Телешевська, Є. Б. Мельник // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18-19 вересня 2014 року). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 22-23.
Issue Date: 2014
Publisher: Атлант
Keywords: сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
sustainable development
industrial enterprises
baking industry
Abstract: В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.