Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Телешевська, С.М. | - |
dc.contributor.author | Телешевская, С.М. | - |
dc.contributor.author | Teleshevska, S. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-26T09:28:01Z | - |
dc.date.available | 2015-10-26T09:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Телешевська С. М. Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції / С. М. Телешевська, Є. Б. Мельник // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики. Матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18-19 вересня 2014 року). – Одеса: Атлант, 2014. – С. 22-23. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3882 | - |
dc.description.abstract | В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах. | ru_RU |
dc.description.abstract | В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. | - |
dc.description.abstract | In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Атлант | ru_RU |
dc.subject | сталий розвиток | ru_RU |
dc.subject | промислові підприємства | ru_RU |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | ru_RU |
dc.subject | устойчивое развитие | ru_RU |
dc.subject | промышленные предприятия | ru_RU |
dc.subject | хлебопекарная промышленность | ru_RU |
dc.subject | sustainable development | ru_RU |
dc.subject | industrial enterprises | ru_RU |
dc.subject | baking industry | ru_RU |
dc.title | Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції | ru_RU |
dc.title.alternative | Повышение уровня устойчивого развития хлебопекарных предприятий путем улучшения качества продукции | ru_RU |
dc.title.alternative | Increasing the level of sustainable development of the baking enterprises by improving the quality of products | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Appears in Collections: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підвищення рівня сталого розвитку хлібопекарських підприємств шляхом покращення якості продукції.pdf | 116,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.