The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
Loading...
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften
Abstract
In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
Description
Citation
Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72.