The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften

Анотація

In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.

Опис

Бібліографічний опис

Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються