Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883
Назва: The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine
Інші назви: Підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України
Повышение качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины
Автори: Teleshevska, S.
Телешевська, С.М.
Телешевская, С.М.
Бібліографічний опис: Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72.
Дата публікації: 2013
Видавництво: University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften
Ключові слова: sustainable development
industrial enterprises
baking industry
сталий розвиток
промислові підприємства
хлібопекарська промисловість
устойчивое развитие
промышленные предприятия
хлебопекарная промышленность
Короткий огляд (реферат): In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.
В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.
В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.