Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883
Назва: | The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine |
Інші назви: | Підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України Повышение качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины |
Автори: | Teleshevska, S. Телешевська, С.М. Телешевская, С.М. |
Бібліографічний опис: | Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften |
Ключові слова: | sustainable development industrial enterprises baking industry сталий розвиток промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность |
Короткий огляд (реферат): | In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах. В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine.pdf | 76,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.