Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883
Title: | The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine |
Other Titles: | Підвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств України Повышение качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украины |
Authors: | Teleshevska, S. Телешевська, С.М. Телешевская, С.М. |
Citation: | Teleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | University of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaften |
Keywords: | sustainable development industrial enterprises baking industry сталий розвиток промислові підприємства хлібопекарська промисловість устойчивое развитие промышленные предприятия хлебопекарная промышленность |
Abstract: | In the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises. В тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах. В тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883 |
Appears in Collections: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine.pdf | 76,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.