Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTeleshevska, S.-
dc.contributor.authorТелешевська, С.М.-
dc.contributor.authorТелешевская, С.М.-
dc.date.accessioned2015-10-26T09:33:27Z-
dc.date.available2015-10-26T09:33:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationTeleshevska S. The quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraine / S. Teleshevska // Thesis of the IInd International Conference “Economics of Enterprise: Modern Challenges in Theory and Practice” hold at the Odessa National Economic University ( September 26-27, 2013 ). – 2013. – P. 71-72.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3883-
dc.description.abstractIn the thesis the basic problems of management steady development are considered in modern terms on domestic enterprises.ru_RU
dc.description.abstractВ тезах статті розглянуті основні проблеми управління стійким розвитком в сучасних умовах на вітчизняних підприємствах.-
dc.description.abstractВ тезисах рассмотрены основные проблемы управления устойчивым развитием в современных условиях на отечественных предприятиях.-
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherUniversity of Applied Sciences Fakultät Wirtschaftswissenschaftenru_RU
dc.subjectsustainable developmentru_RU
dc.subjectindustrial enterprisesru_RU
dc.subjectbaking industryru_RU
dc.subjectсталий розвитокru_RU
dc.subjectпромислові підприємстваru_RU
dc.subjectхлібопекарська промисловістьru_RU
dc.subjectустойчивое развитиеru_RU
dc.subjectпромышленные предприятияru_RU
dc.subjectхлебопекарная промышленностьru_RU
dc.titleThe quality improvement of bread products as a basis for sustainable development of bread–producing enterprises in Ukraineru_RU
dc.title.alternativeПідвищення якості хлібобулочних виробів як підґрунтя сталого розвитку хлібопекарських підприємств Україниru_RU
dc.title.alternativeПовышение качества хлебобулочных изделий как основа устойчивого развития хлебопекарских предприятий Украиныru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.