Факультет міжнародної економіки* : [759] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 759
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Маркетингова стратегія просування послуг мережевого підприємства в умовах високо конкурентного ринку: на прикладі кав’ярні «Львівська Майстерня Шоколаду»Березовенко, О.І.
2023Розробка конкурентної стратегії на основі вдосконалення логістичної системи постачання підприємстваПоддубна, Ю.О.
2023Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі студентського табору «Економіст»)Тарасенко, Ю.С.
2023Удосконалення системи маркетингових комунікацій ТОВ «Телекарт-Прилад»Брага, Д.І.
2023Напрями диверсифікації діяльності підприємств сфери гостинності (на прикладі ТОВ «Л.А.Р.К.»)Швидка, О.В.
2023Удосконалення організації надання додаткових послуг на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Amsterdam»)Філатова, Є.Д
2023Інтернет-маркетинг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю "Старий Дуб")Урсу, В.В.
2023Удосконалення управління персоналом готельних підприємств (на прикладі готелю «Каліфорнія»)Тужикова, В.С.
2023Удосконалення організації послуг харчування у курортних закладах розміщення (на прикладі студентського табору «Економіст»)Станєва, А.І.
2023Шляхи підвищення конкурентоспроможності послуг підприємства ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)Середа, В.С.
2023Оцінювання конкурентоспроможності персоналу у закладах ресторанного господарства « (на прикладі ресторану «Тбілісо»)Селянинов, Д.С.
2023Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «СВС»)Погореловська, М.М.
2023Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів (на прикладі готелю «Vele Rosse»)Островська, А.Б.
2023Управління ціноутворенням на ресторанних підприємствах (на прикладі ресторану «Варадеро»)Нижня, Р.Р.
2023Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «OCA Club»)Морозенко, К.О.
2023Експертне оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства (на прикладі кафе «Верона»)Міхова, О.К.
2023Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарстваМісакян В.Т.
2023Шляхи підвищення ефективності функціонування готельного підприємства (на прикладі готелю «Зеніт»)Маслова, Н.А.
2023Удосконалення мотивації праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі готелю «Континенталь»)Марченко, К.Ю.
2023Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств готельного господарства (на прикладі готелю «Дерібас»)Луньова, К.С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 759