Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
Факультет міжнародної економіки*
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 108.
назад
1
2
3
4
...
11
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Удосконалення управління транспортною логістикою підприємства ТОВ «ГРІНЛАЙН ХІМІЯ»
Плешко, В.О.
2021
Стратегія підвищення міжнародної конкурентоспроможності дистриб’юторського підприємства (на прикладі ТОВ «ЦЕТЕХНО»)
Мартиненко, В.В.
2021
Удосконалення маркетингової діяльності Поліграф мастер (ФОП Михайлов О.Г.)
Мустафаєв, К.Р.
2021
Шляхи підвищення ефективності зовнішньої торгівлі послугами Одеського регіону
Мельник, А.С.
2021
Стан та перспективи розвитку спеціалізованих ресторанів (на прикладі ресторану «Di Mare»)
Балєсна, А.С.
2021
Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN»)
Бичкова, Д. Г.
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор»)
Бахчиванжи, Н.О.
2021
Шляхи удосконалення комунікаційної політики на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Дерібас»)
Голованьов, М.О.
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Корня, К.О.
2021
Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»
Вус, І.І.
Перегляд
Автор
1
Анісімова, К.В.
1
Бабіч, Д.В.
1
Базик, Ю.О.
1
Балєсна, А.С.
1
Бахчиванжи, Н.О.
1
Башкірова, Я.В.
1
Башта, Н.М.
1
Бичкова, Д. Г.
1
Богдановська, Є.А.
1
Браїла, Г.В.
.
далі >
по типу
108
Diplomas
Тема
21
marketing
20
маркетинг
10
hotel
10
готель
9
туристичне підприємство
8
efficiency
8
marketing communications
8
tourism
8
ефективність
8
маркетингові комунікації
.
далі >
Has File(s)
108
true