Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 59.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Підвищення конкурентоспроможності турфірми «Час мандрувати » шляхом удосконалення маркетингуКараван, Є.С.
2020Підвищення якості обслуговування споживачів на туристичному підприємстві (на прикладі турфірми «Офіс туризму»)Мартинова, А.М.
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»Корня, К.О.
2021Маркетингові інструменти розвитку кондитерських в Одеському регіоні (на прикладі кафе-кондитерської Amelie)Горбурова, Я.В.
2021Удосконалення маркетингової політики туристичних підприємств (на прикладі туристичного агентства «Поїхали з нами»)Столяр, Ю.В.
2021Управління конкурентоспроможністю туристичної фірми (на прикладі тур агентства «Estrella»)Монастирський, Р.О.
2021Маркетинг торгово-посередницького підприємства ФОП Федоренко В.В.Фоміна, К.А.
2021Удосконалення маркетингової діяльності готелю «Клумба»Паладі, Д.С.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесуКурява, Ю.В.
2022Перспективи підвищення міжнародної конкурентоспроможності послуг з оброблення та перевезення вантажів морським транспортом Одеського регіонуМухсiнова, С.Х.