Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 52.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів»Кривенко, А.І.
2020Дослідження поведінки споживачів послуг кав’ярень (на прикладі кав’ярень міста Ізмаїл)»Мартинова, Г.Д.
2020Сучасні тенденції розвитку засобів розміщення України на прикладі готелю «12 місяців»Лисецька, К.В.
2020Планування діяльності підприємства готельного господарства на прикладі готелю «Айвазовський»Остапенко, Д.В.
2020Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів на прикладі готелю «Кадор»Остапюк, Д.М.
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»Корня, К.О.
2021Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»Вус, І.І.
2021Підвищення ефективності зовнішньої торгівлі товарами агропромислового комплексу Одеського регіону в умовах дії зони вільної торгівлі з ЄСБашкірова, Я.В.
2021Oрганізація маркетингової діяльності підприємства готельного господарства (на прикладі готелю «Замок Мастара»)Найденко, Д.Ю.
2021Управління якістю надання ресторанних послугМамієв, Г.І.