Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3986
Title: | Особливості моніторингу діяльності підприємства на різних фазах його життєвого циклу |
Other Titles: | Особенности мониторинга деятельности предприятия на различных этапах его жизненного цикла Features of monitoring activity of the enterprise at different phases of its life cycle |
Authors: | Коляда, А.Л. Коляда, А.Л. Koliada, A. |
Citation: | Коляда А. Л. Особливості моніторингу діяльності підприємства на різних фазах його життєвого циклу / А. Л. Коляда // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу у контексті євроінтеграції: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 5-6 червня 2014 р.). – Одеса, 2014. - С. 165-168. |
Issue Date: | 2014 |
Keywords: | моніторинг діяльності м’ясопереробні підприємства фази життєвого циклу ефективність діяльності мониторинг деятельности мясоперерабатывающие предприятия фаза жизненного цикла эффективность деятельности monitoring activities processing enterprises life cycle phase efficiency of activity |
Abstract: | Досліджено вплив латентних чинників на зміну критеріїв фінансового стану підприємства м’ясопереробної галузі завдяки канонічному аналізу. Це дало змогу встановити головні з них і виокремити другорядні та побудувати систему моніторингу його діяльності. Обраний аналітичний інструментарій дозволяє ідентифікувати латентні чинники зміни основних параметрів життєздатності м’ясопереробного підприємства в залежності від стадії його життєвого циклу. У результаті дослідження надано рекомендації щодо вибору варіантів стратегічних змін у діяльності м’ясопереробного підприємства, в залежності від міні фази життєвого циклу, на якій воно перебуває. Упровадження запропонованих рекомендацій дозволить підвищити ефективність виробничо-господарської діяльності будь-якого підприємства м’ясопереробної промисловості та ефективність системи моніторингу показників його ринкової активності. Исследовано влияние латентных факторов на изменение критериев финансового состояния предприятия мясоперерабатывающей отрасли благодаря каноническому анализу. Это позволило установить главные из них и выделить второстепенные и построить систему мониторинга его деятельности. Выбранный аналитический инструментарий позволяет идентифицировать латентные факторы изменения основных параметров жизнеспособности мясоперерабатывающего предприятия в зависимости от стадии его жизненного цикла. В результате исследования даны рекомендации по выбору вариантов стратегических изменений в деятельности мясоперерабатывающего предприятия, в зависимости от мини фазы жизненного цикла, на которой оно находится. Внедрение предложенных рекомендаций позволит повысить эффективность производственно-хозяйственной деятельности любого предприятия мясоперерабатывающей промышленности и эффективность системы мониторинга показателей его рыночной активности. The influence of latent factors on the change in the criteria financial condition of the company the meat processing industry due to the canonical analysis. This allowed to identify the main ones and allocate secondary and to build a system of monitoring of its activities. The selected analytical tool allows to identify latent factors of variation in key parameters the viability of a meat processing company depending on the stage of its life cycle. The study recommendations on the selection of options strategic changes in the activities of processing enterprises, depending on a phase of the life cycle at which it is located. Implementation of the proposed recommendations will improve the efficiency of production and economic activity of any enterprise in the meat industry and the effectiveness of the system of monitoring of indicators of market activity. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3986 |
Appears in Collections: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Особливості моніторингу діяльності підприємства на різних фазах його життєвого циклу.pdf | 134,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.