Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4064
Title: Место показателей качества продукции в процессе обоснования исходного плана продаж
Other Titles: Місце показників якості продукції в процесі обгрунтування вихідного плану продажів
Place of performance of product quality in the process of justification of initial sales plan
Authors: Егупов, Ю.А.
Егупова, И.Н.
Єгупов, Ю.А.
Єгупова, І.М.
Yegupov, Y.
Yegupova, I.
Citation: Егупов Ю. А. Место показателей качества продукции в процессе обоснования исходного плана продаж / Ю. А. Егупов, И. Н. Егупова // Глобальні виклики розвитку обліку, економіки та фінансів національних підприємств. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Миколаїв, 3-4 квітня 2015 р.). – Миколаїв: ММІРЛ ВНЗ «Університет «Україна», 2015. – С. 101-104.
Issue Date: 2015
Publisher: ММІРЛ ВНЗ «Університет «Україна»
Keywords: тактический план
план продаж
производственная программа
показатели качества
единичные показатели
комплексные показатели
цена
ассортимент
конкурентоспособность продукции
тактичний план
план продажів
виробнича програма
показники якості
одиничні показники
комплексні показники
ціна
асортимент
конкурентоспроможність продукції
tactical plan
sales plan
production program
quality indicators
individual indicators
integrated indicators
price range
competitive products
Abstract: Исследовано место единичных и комплексных показателей качества продукции в процессе разработки исходного плана продаж. Определена функциональная роль данных показателей при формировании производственной программы, обоснованной рыночным спросом.
Досліджено місце одиничних і комплексних показників якості продукції в процесі розробки вихідного плану продажів. Визначено функціональна роль даних показників при формуванні виробничої програми, обґрунтованої ринковим попитом.
It explores the place of single and complex indicators of product quality in the design of the original sales plan. Determine the functional role of these parameters in the formation of the production program, justified by market demand.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4064
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.