Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХованська, А.О.-
dc.date.accessioned2015-11-23T11:37:57Z-
dc.date.available2015-11-23T11:37:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4151-
dc.description.abstractУ роботі досліджуються теоретичні основи ефективності операційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності кафе «Одін» за останні два роки. Обґрунтовуються пропозиції із впровадження інвестиційного проекту, щодо реконструкції літнього майданчику кафе. За результатами дослідження підрахована економічна доцільність впровадження інвестиційного проекту, проаналізовано структуру та обсяг необхідних інвестиційних та операційних витрат, за допомогою методу розрахунку чистої приведеної вартості (NPV), обґрунтована прибутковість даного проекту.ru_RU
dc.description.abstractВ работе исследуются теоретические основы эффективности операционной деятельности предприятий ресторанного бизнеса. Анализируется состояние финансово-хозяйственной деятельности кафе «Один» за последние два года. Обосновываются предложения по внедрению инвестиционного проекта, по реконструкции летней площадки кафе. По результатам исследования подсчитана экономическая целесообразность внедрения инвестиционного проекта, анализ структуры и объем необходимых инвестиционных и операционных расходов, с помощью метода расчета чистой приведенной стоимости (NPV), обоснована доходность данного проекта.-
dc.description.abstractWe study the theoretical basis of the operational efficiency of enterprises catering. Analyzes the state of the financial and economic activities Cafe "A" for the past two years. The offers for the implementation of the investment project for the reconstruction of outdoor area cafe. The study calculated the economic feasibility of the investment project, the analysis of the structure and the amount of required investment and operating costs, the method of calculation of the net present value (NPV), the profitability of the project justified.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекономічна ефективністьru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectринок послуг ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectкалькулювання витратru_RU
dc.subjectінвестиційне проектуванняru_RU
dc.subjectэкономическая эффективностьru_RU
dc.subjectрентабельностьru_RU
dc.subjectрынок услуг общественного питанияru_RU
dc.subjectкалькулирования затратru_RU
dc.subjectинвестиционное проектированиеru_RU
dc.subjecteconomic efficiencyru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectmarket catering servicesru_RU
dc.subjectcalculation of costsru_RU
dc.subjectinvestment planningru_RU
dc.titleНапрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанної індустріїru_RU
dc.title.alternativeНаправления повышения эффективности хозяйственной деятельности предприятий ресторанной индустрииru_RU
dc.title.alternativeDirections of increase of efficiency of economic activities of enterprises restaurant industryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хованська А.О. Напрями підвищення ефективності.pdf603,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.