Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252
Назва: Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості
Інші назви: Особенности эффективного использования производственного капитала в пищевой промышленности
Features effective use of productive capital in food industry
Автори: Волчек, Р.М.
Волчек, Р.Н.
Volchek, R.
Бібліографічний опис: Волчек Р. М. Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості / Р. М. Волчек // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2005. – Вип. 20. – С. 81-86.
Дата публікації: 2005
Видавництво: Одеський державний економічний університет
Короткий огляд (реферат): Розглянуто роль ефективного використання виробничого капіталу, як одного з чинників, що дає змогу підвищити прибуток та покращити ефективність діяльності у харчовій галузі. Проведено аналіз факторів, що впливають на рентабельність виробничого капіталу.
Рассмотрена роль эффективного использования производственного капитала, как одного из факторов, что дает возможность повысить прибыль и улучшить эффективность деятельности в пищевой отрасли. Проведен анализ факторов, влияющих на рентабельность производственного капитала.
In the offered article, the author examines the role of use of production capital, as one of the factors, that makes possible to increase profit and to improve efficiency of activity in food branch. Analysis of factors, which influence to profitableness of production capital.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.