Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252
Title: Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості
Other Titles: Особенности эффективного использования производственного капитала в пищевой промышленности
Features effective use of productive capital in food industry
Authors: Волчек, Р.М.
Волчек, Р.Н.
Volchek, R.
Citation: Волчек Р. М. Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості / Р. М. Волчек // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2005. – Вип. 20. – С. 81-86.
Issue Date: 2005
Publisher: Одеський державний економічний університет
Abstract: Розглянуто роль ефективного використання виробничого капіталу, як одного з чинників, що дає змогу підвищити прибуток та покращити ефективність діяльності у харчовій галузі. Проведено аналіз факторів, що впливають на рентабельність виробничого капіталу.
Рассмотрена роль эффективного использования производственного капитала, как одного из факторов, что дает возможность повысить прибыль и улучшить эффективность деятельности в пищевой отрасли. Проведен анализ факторов, влияющих на рентабельность производственного капитала.
In the offered article, the author examines the role of use of production capital, as one of the factors, that makes possible to increase profit and to improve efficiency of activity in food branch. Analysis of factors, which influence to profitableness of production capital.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.