Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВолчек, Р.М.-
dc.contributor.authorВолчек, Р.Н.-
dc.contributor.authorVolchek, R.-
dc.date.accessioned2015-12-07T11:20:03Z-
dc.date.available2015-12-07T11:20:03Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationВолчек Р. М. Особливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловості / Р. М. Волчек // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2005. – Вип. 20. – С. 81-86.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4252-
dc.description.abstractРозглянуто роль ефективного використання виробничого капіталу, як одного з чинників, що дає змогу підвищити прибуток та покращити ефективність діяльності у харчовій галузі. Проведено аналіз факторів, що впливають на рентабельність виробничого капіталу.ru_RU
dc.description.abstractРассмотрена роль эффективного использования производственного капитала, как одного из факторов, что дает возможность повысить прибыль и улучшить эффективность деятельности в пищевой отрасли. Проведен анализ факторов, влияющих на рентабельность производственного капитала.-
dc.description.abstractIn the offered article, the author examines the role of use of production capital, as one of the factors, that makes possible to increase profit and to improve efficiency of activity in food branch. Analysis of factors, which influence to profitableness of production capital.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський державний економічний університетru_RU
dc.titleОсобливості ефективного використання виробничого капіталу харчової промисловостіru_RU
dc.title.alternativeОсобенности эффективного использования производственного капитала в пищевой промышленностиru_RU
dc.title.alternativeFeatures effective use of productive capital in food industryru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.