Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кав’ярні-кондитерської
Інші назви: Экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской
Economic justification of the project to create the tea room
Автори: Яворін, Д.О.
Дата публікації: 2015
Ключові слова: кав’ярня-кондитерська
ресторанне господарювання
малий бізнес
кафе-кондитерская
оборудование хозяйствования
малый бизнес
tearoom
equipment management
small business
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження дипломної роботи є економічне обґрунтування проекту створення кав’ярні-кондитерської у сфері ресторанного господарства.
Целью исследования дипломной работы является экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской в сфере ресторанного хозяйства.
The aim of the research thesis is to create a business case tearoom in the restaurant industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яворін Д.О. Економічне обгрунтування.pdf328,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.