Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення кав’ярні-кондитерської |
Інші назви: | Экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской Economic justification of the project to create the tea room |
Автори: | Яворін, Д.О. |
Дата публікації: | 2015 |
Ключові слова: | кав’ярня-кондитерська ресторанне господарювання малий бізнес кафе-кондитерская оборудование хозяйствования малый бизнес tearoom equipment management small business |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження дипломної роботи є економічне обґрунтування проекту створення кав’ярні-кондитерської у сфері ресторанного господарства. Целью исследования дипломной работы является экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской в сфере ресторанного хозяйства. The aim of the research thesis is to create a business case tearoom in the restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яворін Д.О. Економічне обгрунтування.pdf | 328,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.