Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кав’ярні-кондитерської
Other Titles: Экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской
Economic justification of the project to create the tea room
Authors: Яворін, Д.О.
Issue Date: 2015
Keywords: кав’ярня-кондитерська
ресторанне господарювання
малий бізнес
кафе-кондитерская
оборудование хозяйствования
малый бизнес
tearoom
equipment management
small business
Abstract: Метою дослідження дипломної роботи є економічне обґрунтування проекту створення кав’ярні-кондитерської у сфері ресторанного господарства.
Целью исследования дипломной работы является экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской в сфере ресторанного хозяйства.
The aim of the research thesis is to create a business case tearoom in the restaurant industry.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4296
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Яворін Д.О. Економічне обгрунтування.pdf328,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.