Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4319
Назва: Облік і контроль виробничих запасів: діючий стан і напрями удосконалення (на прикладі Тульчинської філії ТОВ «ТЕРРА ФУД»)
Інші назви: Учет и контроль производственных запасов: действующее состояние и направления совершенствования (на примере Тульчинского филиала ООО «ТЕРРА ФУД»)
Accounting and control of inventories: current status and directions of improvement (for example, Tulchinsky branch of LLC "TERRA FOOD")
Автори: Мелешко, А.А.
Дата публікації: 2015
Ключові слова: облік
контроль
виробничі запаси
підприємство
учет
контроль
производственные запасы
предприятие
accounting
control
inventory
plant
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є аналіз та дослідження систем обліку і контролю виробничих запасів на підприємстві, вивчення питання ефективності використання матеріальних ресурсів, порівняння різних підходів до визначення економічної сутності виробничих запасів, а також вивчення нормативних документів з питань їх обліку.
Целью данной работы является анализ и исследование систем учета и контроля производственных запасов на предприятии, изучение вопроса эффективности использования материальных ресурсов, сравнение разных подходов к определению экономической сущности производственных запасов, а также изучение нормативных документов по вопросам их учета.
The aim of this work is the analysis and research of systems of accounting and control of inventories in the company, the study of the efficient use of material resources, a comparison of different approaches to determining the economic essence of inventories, as well as the study of regulations on their account.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4319
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мелешко А.А. Облік і контроль.pdf292,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.