Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Title: Оцінка динаміки інноваційно-наукового потенціалу Одеської області
Authors: Басюк, О.В.
Басюк, О.В.
Basyuk, O.
Citation: Басюк О. В. Оцінка динаміки інноваційно-наукового потенціалу Одеської області / О. В. Басюк // Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» : зб. наук. праць. Тематичний випуск : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – 2010. – № 5. – С. 3-7.
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський політехнічний інститут
Keywords: інноваційно-науковий потенціал
інновації
наукова сфера
наукова робота
науково-технічний потенціал
Abstract: У статті надається характеристика інноваційного потенціалу Одеської області за останні роки. Проводиться оцінка інноваційно-наукового потенціалу за індексним методом статистики. Для оцінки інноваційно-наукового потенціалу запропоновано включити аналіз наступних факторів: чисельність зайнятих у науковій сфері, частка науковців у загальній кількості зайнятого населення, чисельності фахівців вищої кваліфікації, кількість організацій, що виконують наукові дослідження і розробки. Annotation. In the article description of innovative potential of the Odessa area is given in the last few years. An estimation is conducted innovative scientific to potential after the index method of statistics. For an estimation innovative scientific it is suggested to include the analysis of the followings factors potential: quantity of busy in a scientific sphere, part of research workers in the general amount of the concerned population, quantity of specialists of higher qualification, amount of organizations which execute scientific research and developments.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Басюк О.В. ОЦІНКА ДИНАМІКИ.pdf300,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.