Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4354
Назва: Перспективы повышения конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности в Украине
Інші назви: Перспективи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості в Україні
Prospects for increasing competitiveness of food industry enterprises in Ukraine
Автори: Балджи, М.Д.
Балджи, М.Д.
Baldghi, M.
Бібліографічний опис: Балджи М. Д. Перспективы повышения конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности в Украине / М. Д. Балджи // Формирование конкурентоспособной экономики АПК региона: теоретический и практический аспекты : материалы XIII Междунар. науч.-практ. конф. (Барнаул, 23-24 сентября 2014 г.) / Алтайский отдел ФГБНУ СибНИИЭСХ; под науч. ред. Г.М. Гриценко. – Барнаул: Алтайский дом печати, 2014. – С. 303-305.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Алтайский дом печати
Ключові слова: пищевая промышленность
Украина
конкурентоспособность
модернизация
харчова промисловість
Україна
конкурентоспроможність
модернізація
food industry
Ukraine
competitiveness
modernization
Короткий огляд (реферат): Рассмотрены проблемы обеспечения конкурентоспособности предприятий пищевой промышленности Украины. Проведена оценка потенциала модернизации предприятий. Определены цели стратегии модернизации предприятий пищевой промышленности.
Розглянуто проблеми забезпечення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості України. Проведена оцінка потенціалу модернізації підприємств. Визначено цілі стратегії модернізації підприємств харчової промисловості.
The problems of ensuring the competitiveness of food industry enterprises of Ukraine. The evaluation of the potential of modernisation of the enterprises. Define the objectives of the strategy of modernization of food industry enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4354
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.