Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4357
Назва: Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем
Інші назви: Риски на стадии самоорганизации современных экономических систем
Risks at the stage of self-organization of modern economic systems
Автори: Балджи, М.Д.
Балджи, М.Д.
Baldghi, M.
Бібліографічний опис: Балджи М. Д. Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем / М. Д. Балджи // Зб. наук. праць Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – Кам’янець-Подільський: ПП «Медобори-2006», 2014. – № 8. - С. 31-40.
Дата публікації: 2014
Видавництво: ПП «Медобори-2006»
Ключові слова: ризик
самоорганізація
економічна система
кондитерська галузь
підприємство
риск
самоорганизация
экономическая система
кондитерская отрасль
предприятие
risk
self-organization
economic system and confectionery industry
venture
Короткий огляд (реферат): В статті висвітлені особливості врахування економічних ризиків при самоорганізації систем; розглянуті головні складові ризиків та їх провідні риси; виділені основні етапи обґрунтованого варіанту управлінського рішення в умовах ризику для економічної системи; запропоновані ключові положення функціонування систем в умовах ризику; на прикладі підприємств кондитерської галузі розглянуті положення запровадження ризиковим ситуаціям і виходу з кризового стану.
В статье освещены особенности учета экономических рисков при самоорганизации систем; рассмотрены главные составляющие рисков и их основные черты; выделены основные этапы обоснованного варианта управленческого решения в условиях риска для экономической системы; предложены ключевые положения функционирования систем в условиях риска; на примере предприятий кондитерской отрасли рассмотрены положения введение рисковым ситуациям и выхода из кризисного состояния.
The article highlights the specific economic risks in self-organizing systems. There is the risk of major components and their functions. The main measures proposed alternative solutions for risk management. There are key aspects of the work at risk. By the development of the confectionery industry recommendations out of a risky situation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4357
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем.pdf160,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.