Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ПП «Медобори-2006»
Анотація
В статті висвітлені особливості врахування економічних ризиків при самоорганізації систем; розглянуті головні складові ризиків та їх провідні риси; виділені основні етапи обґрунтованого варіанту управлінського рішення в умовах ризику для економічної системи; запропоновані ключові положення функціонування систем в умовах ризику; на прикладі підприємств кондитерської галузі розглянуті положення запровадження ризиковим ситуаціям і виходу з кризового стану.
В статье освещены особенности учета экономических рисков при самоорганизации систем; рассмотрены главные составляющие рисков и их основные черты; выделены основные этапы обоснованного варианта управленческого решения в условиях риска для экономической системы; предложены ключевые положения функционирования систем в условиях риска; на примере предприятий кондитерской отрасли рассмотрены положения введение рисковым ситуациям и выхода из кризисного состояния.
The article highlights the specific economic risks in self-organizing systems. There is the risk of major components and their functions. The main measures proposed alternative solutions for risk management. There are key aspects of the work at risk. By the development of the confectionery industry recommendations out of a risky situation.
В статье освещены особенности учета экономических рисков при самоорганизации систем; рассмотрены главные составляющие рисков и их основные черты; выделены основные этапы обоснованного варианта управленческого решения в условиях риска для экономической системы; предложены ключевые положения функционирования систем в условиях риска; на примере предприятий кондитерской отрасли рассмотрены положения введение рисковым ситуациям и выхода из кризисного состояния.
The article highlights the specific economic risks in self-organizing systems. There is the risk of major components and their functions. The main measures proposed alternative solutions for risk management. There are key aspects of the work at risk. By the development of the confectionery industry recommendations out of a risky situation.
Опис
Бібліографічний опис
Балджи М. Д. Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем / М. Д. Балджи // Зб. наук. праць Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – Кам’янець-Подільський: ПП «Медобори-2006», 2014. – № 8. - С. 31-40.