Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4357
Title: Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем
Other Titles: Риски на стадии самоорганизации современных экономических систем
Risks at the stage of self-organization of modern economic systems
Authors: Балджи, М.Д.
Балджи, М.Д.
Baldghi, M.
Citation: Балджи М. Д. Ризики на стадії самоорганізації сучасних економічних систем / М. Д. Балджи // Зб. наук. праць Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Економічні науки. – Кам’янець-Подільський: ПП «Медобори-2006», 2014. – № 8. - С. 31-40.
Issue Date: 2014
Publisher: ПП «Медобори-2006»
Keywords: ризик
самоорганізація
економічна система
кондитерська галузь
підприємство
риск
самоорганизация
экономическая система
кондитерская отрасль
предприятие
risk
self-organization
economic system and confectionery industry
venture
Abstract: В статті висвітлені особливості врахування економічних ризиків при самоорганізації систем; розглянуті головні складові ризиків та їх провідні риси; виділені основні етапи обґрунтованого варіанту управлінського рішення в умовах ризику для економічної системи; запропоновані ключові положення функціонування систем в умовах ризику; на прикладі підприємств кондитерської галузі розглянуті положення запровадження ризиковим ситуаціям і виходу з кризового стану.
В статье освещены особенности учета экономических рисков при самоорганизации систем; рассмотрены главные составляющие рисков и их основные черты; выделены основные этапы обоснованного варианта управленческого решения в условиях риска для экономической системы; предложены ключевые положения функционирования систем в условиях риска; на примере предприятий кондитерской отрасли рассмотрены положения введение рисковым ситуациям и выхода из кризисного состояния.
The article highlights the specific economic risks in self-organizing systems. There is the risk of major components and their functions. The main measures proposed alternative solutions for risk management. There are key aspects of the work at risk. By the development of the confectionery industry recommendations out of a risky situation.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4357
Appears in Collections:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.