Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4390
Title: Сезонність як фактор, впливаючий на надання послуг готельними підприємствами
Other Titles: Сезонность как фактор, влияющий на предоставление услуг гостиничными предприятиями
Seasonality as a factor affecting the provision of services of hotel enterprises
Authors: Шикіна, О.В.
Цимбаліст, О.Ю.
Шикина, О.В.
Цимбалист, О.Ю.
Shykina, O.
Tsymbalist, O.
Citation: Шикіна О. В. Сезонність як фактор, впливаючий на надання послуг готельними підприємствами / О. В. Шикіна, О. Ю. Цимбаліст // Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації»: зб. наук. праць. - Переяслав-Хмельницький, 2015. - Вип. 9. – С. 40-42.
Issue Date: 2015
Keywords: показники сезонності
високий сезон
готельні підприємства
показатели сезонности
высокий сезон
гостиничные предприятия
indicators of seasonality
high season
hotel enterprises
Abstract: Найважливіші проблеми, з якими стикаються курортні готелі, зумовлені сезонністю попиту, що значною мірою позначається на стабільності рівня доходів цих засобів розміщення. Тривалість періоду активного функціонування може варіюватися від 90 до 180 днів, що часто залежить від кліматичних і низки інших чинників.
Важнейшие проблемы, с которыми сталкиваются курортные отели, обусловленны сезонностью спроса, что в значительной мере сказываются на стабильности уровня доходов этих средств размещения. Продолжительность периода активного функционирования может варьироваться от 90 до 180 дней, что часто зависит от климатических и ряда других факторов.
The major problem faced by resort hotels is caused by the seasonality of demand, which greatly affects the stability of income of accommodation facilities. The period of active operation can range from 90 to 180 days, which often depends on a number of climatic and other factors.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4390
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.