Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4393
Назва: | Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу м’ясопереробними підприємствами Південного регіону |
Інші назви: | Анализ эффективности использования производственного потенциала мясоперерабатывающими предприятиями Южного региона The analysis of efficiency of use of industrial potential of meat-processing enterprises of the Southern region |
Автори: | Коляда, А.Л. Коляда, А.Л. Koliada, A. |
Бібліографічний опис: | Коляда А. Л. Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу м’ясопереробними підприємствами Південного регіону / А. Л. Коляда // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку: І Міжнар. наук.-практ. конф. (Чернігів, 11 грудня 2015 р.). – Чернігів: Чернігівський державний технологічний університет, 2015. – С. 144-145. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігівський державний технологічний університет |
Ключові слова: | ефективність виробничий потенціал виробничі ресурси эффективность производственный потенциал производственные ресурсы efficiency production capacity production resources |
Короткий огляд (реферат): | Від рівня ефективності використання виробничого потенціалу значною мірою залежить успішність функціонування підприємства, а саме рівень прибутковості, ділової активності та фінансової стійкості. Цієї мети можна досягти: відслідковуючи динаміку основних показників, які відображають ефективність використання виробничих ресурсів; ідентифікування чинників, які зумовили виникнення відповідних тенденцій в розвитку підприємства; вживання заходів спрямованих на їх ліквідування; мобілізація наявних резервів. От уровня эффективности использования производственного потенциала в значительной степени зависит успешность функционирования предприятия, а именно уровень прибыльности, деловой активности и финансовой устойчивости. Этой цели можно достичь: отслеживая динамику основных показателей, отражающих эффективность использования производственных ресурсов; идентификации факторов, которые обусловили возникновение соответствующих тенденций в развитии предприятия; принятие мер направленных на их ликвидацию; мобилизация имеющихся резервов. The level of efficiency of use of productive capacity depends largely on the successful functioning of a company, namely profitability, business activity and financial stability. This can be achieved: by tracking the dynamics of the main indicators reflecting the efficiency of using production resources; identify the factors that led to the emergence of trends in the development of the company; the adoption of measures aimed at their elimination; the mobilization of existing reserves. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4393 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналіз ефективності використання виробничого потенціалу м’ясопереробними підприємствами Південного регіону.pdf | 101,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.