Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4447
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бедрадіна, Г.К. | - |
dc.contributor.author | Бедрадина, А.К. | - |
dc.contributor.author | Bedradina, G. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-27T13:33:40Z | - |
dc.date.available | 2016-01-27T13:33:40Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Бедрадіна Г. К. Шляхи вдосконалення системи якості обслуговування в готельному бізнесі на прикладі готеля “Континенталь” м. Одеса / Г. К. Бедрадіна // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Ефективне управління економікою: інформаційні технології, маркетинг, бізнес». - Черкаси: Черкаський державний технологічний університет, 2015. - С. 203-207. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4447 | - |
dc.description.abstract | Якість обслуговування - це комплексна категорія, один з найважливіших показників ефективності функціонування готельних підприємств, об'єкт аналізу, планування і управління. Головною складовою всієї системи якісного обслуговування є якість готельних послуг. | ru_RU |
dc.description.abstract | Качество обслуживания - это комплексная категория, один из важнейших показателей эффективности функционирования гостиничных предприятий, объект анализа, планирования и управления. Главной составляющей всей системы качественного обслуживания является качество гостиничных услуг. | - |
dc.description.abstract | Quality of service - a comprehensive category, one of the most important indicators of the efficiency of hotel enterprises, object analysis, planning and management. The main component of the entire system of quality service is the quality of hotel services. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Черкаський державний технологічний університет | ru_RU |
dc.subject | якість обслуговування | ru_RU |
dc.subject | оцінка недоліків | ru_RU |
dc.subject | процес обслуговування | ru_RU |
dc.subject | качество обслуживания | ru_RU |
dc.subject | оценка недостатков | ru_RU |
dc.subject | процесс обслуживания | ru_RU |
dc.subject | quality of service | ru_RU |
dc.subject | evaluation deficiencies | ru_RU |
dc.subject | process service | ru_RU |
dc.title | Шляхи вдосконалення системи якості обслуговування в готельному бізнесі на прикладі готеля “Континенталь” м.Одеса | ru_RU |
dc.title.alternative | Пути совершенствования системы качества обслуживания в гостиничном бизнесе на примере гостиницы "Континенталь" г.Одесса | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways of improvement of quality of service in the hospitality industry on the example of hotel "Continental" Odessa | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи вдосконалення системи якості обслуговування в готельному бізнесі на прикладі готеля “Континенталь” м.Одеса.pdf | 97,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.