Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4569
Назва: Еколого-соціальні показники в звітності підприємств
Інші назви: Эколого-социальные показатели в отчетности предприятий
The ecologo-social indexes are in reporting of enterprises
Автори: Сиротенко, Н.А.
Сиротенко, Н.А.
Syrotenko, N.
Бібліографічний опис: Сиротенко Н. А. Еколого-соціальні показники в звітності підприємств / Н. А. Сиротенко // Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління: збірник наукових праць. - Одеса: Одеський національний університет ім. Мечникова, 2009. - Т. 12. - Вип. 26. - Ч. 2. - С. 32-37.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Одеський національний університет ім. Мечникова
Ключові слова: харчова промисловість України
показники еколого-соціального значення
звітність підприємств
генетично модифіковані матеріальні ресурси
генетично модифікована харчова продукція
пищевая промышленность Украины
показатели эколого-социального значения
отчетность предприятий
генетически модифицированные материальные ресурсы
генетически модифицированная пищевая продукция
food industry of Ukraine
indexes of ecologo-social value
reporting of enterprises
genetically modified material resources
genetically modified food products
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтована доцільність відображення показників еколого-соціального значення в звітності підприємств, надано власне визначення категоріям "генетично модифіковані матеріальні ресурси" та "генетично модифікована харчова продукція", уточнено методику організації обліку та контролю таких ресурсів для підприємств харчової промисловості України.
В статье обоснована целесообразность отражения показателей эколого-социального значения в отчетности предприятий, приведено собственное толкование категорий "генетически модифицированные материальные ресурсы" и "генетически модифицированная пищевая продукция", уточнена методика организации учета и контроля таких ресурсов для предприятий пищевой промышленности Украины.
In the article expedience of reflection of indexes of ecologo-social value is grounded in reporting of enterprises, own interpretation of categories "genetically modified financial resources" and "genetically modified food products" is resulted, the method of organization of account and control of such resources is specified for the enterprises of food industry of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4569
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Еколого-соціальні показники в звітності підприємств.pdf194,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.