Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4569
Title: Еколого-соціальні показники в звітності підприємств
Other Titles: Эколого-социальные показатели в отчетности предприятий
The ecologo-social indexes are in reporting of enterprises
Authors: Сиротенко, Н.А.
Сиротенко, Н.А.
Syrotenko, N.
Citation: Сиротенко Н. А. Еколого-соціальні показники в звітності підприємств / Н. А. Сиротенко // Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління: збірник наукових праць. - Одеса: Одеський національний університет ім. Мечникова, 2009. - Т. 12. - Вип. 26. - Ч. 2. - С. 32-37.
Issue Date: 2009
Publisher: Одеський національний університет ім. Мечникова
Keywords: харчова промисловість України
показники еколого-соціального значення
звітність підприємств
генетично модифіковані матеріальні ресурси
генетично модифікована харчова продукція
пищевая промышленность Украины
показатели эколого-социального значения
отчетность предприятий
генетически модифицированные материальные ресурсы
генетически модифицированная пищевая продукция
food industry of Ukraine
indexes of ecologo-social value
reporting of enterprises
genetically modified material resources
genetically modified food products
Abstract: У статті обґрунтована доцільність відображення показників еколого-соціального значення в звітності підприємств, надано власне визначення категоріям "генетично модифіковані матеріальні ресурси" та "генетично модифікована харчова продукція", уточнено методику організації обліку та контролю таких ресурсів для підприємств харчової промисловості України.
В статье обоснована целесообразность отражения показателей эколого-социального значения в отчетности предприятий, приведено собственное толкование категорий "генетически модифицированные материальные ресурсы" и "генетически модифицированная пищевая продукция", уточнена методика организации учета и контроля таких ресурсов для предприятий пищевой промышленности Украины.
In the article expedience of reflection of indexes of ecologo-social value is grounded in reporting of enterprises, own interpretation of categories "genetically modified financial resources" and "genetically modified food products" is resulted, the method of organization of account and control of such resources is specified for the enterprises of food industry of Ukraine.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4569
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.