Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Назва: Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі
Автори: Салавеліс, Д.Є.
Сабадирьова, А.Л.
Салавелис, Д.Е.
Сабадырёва, А.Л.
Бібліографічний опис: Салавеліс Д. Є. Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі / Д. Є. Салавеліс, А. Л. Сабадирьова // Вісник соціально-економічних досліджень : збірник наукових праць. – Одеса : ОДЕУ, 2009. - № 35. – С. 246 – 250.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Одеса: ОДЕУ
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуті питання щодо формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі промисловості, обґрунтовані напрями розвитку теоретичних і практичних аспектів її оцінки та оптимізації в ринкових умовах. Визначені можливості підприємств переробної галузі на сучасному конкурентному ринку України. In the article authors examine question concerning the competitiveness enterprise’s potential of processing industry ground directions of development of theoretical and practical aspects of its estimation and optimization in modern terms. The possibilities of processing industry enterprises are certain at the modern competition market of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Розташовується у зібраннях:Випуск 35
Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.