Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4609
Title: | Застосування франчайзингу, як методу управління підприємствами сфери розваг |
Other Titles: | Применение франчайзинга, как метода управления предприятиями сферы развлечений Franchising use as a method of entertainment companies administration |
Authors: | Шикіна, О.В. Шикина, О.В. Shykina, O. |
Citation: | Шикіна О. В. Застосування франчайзингу, як методу управління підприємствами сфери розваг / О. В. Шикіна // Збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Управлінські науки в сучасному світі» (Київський національний лінгвістичний університет, м. Київ, 10-11 грудня 2015). – Київ, 2015. - Том 1. – С. 223-226. |
Issue Date: | 2015 |
Keywords: | туристична привабливість квест-атракції ескейп-руми франчайзинг туристическая привлекательность квест-аттракции эскейп-румы франчайзинг tourist attraction quest - attractions escape-room franchising |
Abstract: | У роботі проаналізовано шляхи підвищення привабливості регіону за рахунок розвитку квест-атракцій. Проведено дослідження розподілу ескейп-румів у м. Одесі. Наведено основні тенденції функціонування та перспективи розвитку квест-атракцій. В работе проанализированы пути повышения привлекательности региона за счет развития квест-аттракций. Проведено исследование распределения эскейп-румов в г. Одессе. Приведены основные тенденции функционирования и перспективы развития квест-аттракций. The paper analyzes the ways to improve the attractiveness of the region through the development of quest-attractions. The research of escape-room distribution in Odesa was conducted. The basic operation trends and prospects of quest-attractions were given. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4609 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Застосування франчайзингу, як методу управління підприємствами сфери розваг.pdf | 331,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.