Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Title: Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі
Authors: Салавеліс, Д.Є.
Сабадирьова, А.Л.
Салавелис, Д.Е.
Сабадырёва, А.Л.
Citation: Салавеліс Д. Є. Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі / Д. Є. Салавеліс, А. Л. Сабадирьова // Вісник соціально-економічних досліджень : збірник наукових праць. – Одеса : ОДЕУ, 2009. - № 35. – С. 246 – 250.
Issue Date: 2009
Publisher: Одеса: ОДЕУ
Abstract: У статті розглянуті питання щодо формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі промисловості, обґрунтовані напрями розвитку теоретичних і практичних аспектів її оцінки та оптимізації в ринкових умовах. Визначені можливості підприємств переробної галузі на сучасному конкурентному ринку України. In the article authors examine question concerning the competitiveness enterprise’s potential of processing industry ground directions of development of theoretical and practical aspects of its estimation and optimization in modern terms. The possibilities of processing industry enterprises are certain at the modern competition market of Ukraine.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Appears in Collections:Випуск 35
Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.