Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалавеліс, Д.Є.-
dc.contributor.authorСабадирьова, А.Л.-
dc.contributor.authorСалавелис, Д.Е.-
dc.contributor.authorСабадырёва, А.Л.-
dc.date.accessioned2013-07-22T08:18:54Z-
dc.date.available2013-07-22T08:18:54Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСалавеліс Д. Є. Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі / Д. Є. Салавеліс, А. Л. Сабадирьова // Вісник соціально-економічних досліджень : збірник наукових праць. – Одеса : ОДЕУ, 2009. - № 35. – С. 246 – 250.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460-
dc.description.abstractУ статті розглянуті питання щодо формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі промисловості, обґрунтовані напрями розвитку теоретичних і практичних аспектів її оцінки та оптимізації в ринкових умовах. Визначені можливості підприємств переробної галузі на сучасному конкурентному ринку України. In the article authors examine question concerning the competitiveness enterprise’s potential of processing industry ground directions of development of theoretical and practical aspects of its estimation and optimization in modern terms. The possibilities of processing industry enterprises are certain at the modern competition market of Ukraine.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеса: ОДЕУru_RU
dc.titleСучасні підходи до формування конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 35
Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.