Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/463
Назва: Удосконалення оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства
Автори: Салавеліс, Д.Є.
Салавелис, Д.Е.
Бібліографічний опис: Салавеліс Д. Є. Удосконалення оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства / Д. Є. Салавеліс // Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Економічні наук. – Хмельницький, 2011. - Т. 2, № 6. – С. 284–287.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Хмельницький національний університет
Ключові слова: конкурентоспроможність
потенціал підприємства
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтована концепція оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства переробної галузі та надається характеристика видів конкурентоспроможності їх потенціалу в умовах розвитку ринкових відносин. The article is devoted the pressing question of estimation of types of competitiveness of potential of enterprise of processing industry, and description of types of competitiveness of their potential is given in the conditions of development of market relations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/463
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.